EGGER Ailesi Türkiye’de Buluştu!

BİZDEN HABERLER
06 Kasım 2023
EGGER Ailesi Türkiye’de Buluştu!

17. Grup geneli toplantımıza Gebze tesisimizde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uluslararası bilgi alışverişi olanağı sunan konferansta, dünyanın dört bir yanından 200’ü aşkın yöneticimiz, denetim kurulu üyelerimiz, grup yönetim kurulumuz, şirket sahiplerimiz Fritz Egger ve Michael Egger bir araya geldi.

"Yoğun gündemlerle dolu bir dünyada sürdürülebilir büyüme" mottosu altında üç gün

Son yıllarda kapsamlı ve ileriye dönük yatırımlara konu olan Gebze tesisimizi ve yeni lojistik merkezimizi ziyaret etme imkânı bulan katılımcılar, sürdürülebilir büyüme ve sürekli gelişim vizyonu ile özellikle iklim korumasına yönelik konularda çözüm yaklaşımlarına odaklandı.

Gebze tesisindeki trend belirleyici yatırımlar

Ev sahibi olarak Gebze tesisimizde EGGER'in sürdürülebilir büyüme ve sürekli gelişime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdik. Toplantıya Gebze tesis yönetiminin tanıtımı ve tesisinin gezilmesiyle başlandı. Tesisimizin yıllar içindeki gelişimi ve son yıllarda yapılan katma değerli yatırımlar dikkat çekti.

“Zorlu zamanlar büyük fırsatlar sunuyor”

Kapanış konuşmasında Fritz Egger’in altını çizdiği gibi; mevcut zorlukların aynı zamanda büyük fırsatlar da sunduğunun farkında olarak geleceğe yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz.

ROMA Dünyası / Benzer İçerikler

EGGER Türkiye, 24-28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasını Kutladı
BİZDEN HABERLER
16 Mayıs 2023

EGGER Türkiye, 24-28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasını Kutladı

Devamını Oku
EGGER Lojistik Günü’nü Kutladık
BİZDEN HABERLER
03 Temmuz 2024

EGGER Lojistik Günü’nü Kutladık

Devamını Oku

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız. Daha Fazla Bilgi.

Tamam